Pentusuunnitelmat 2024

Oma duudeli mielessä?

PENNUN HANKINTA

Koira tuo mukanaan paljon iloa ja rakkautta mutta myös vastuuta. Ehkä kaikista tärkein kysymys ennen koiran hankintaa on - pystytkö sinä tekemään koirastasi onnellisen? 


Pentuja tiedossa

En pidä varsinaista jonotuslistaa, vaan ilmoitan täällä kotisivuilla sekä somessa, kun meillä on pentue suunnitteilla. Kiinnostuksenilmaisulomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi juuri siitä pentueesta. Kiinnostuneisiin olen yhteydessä kun tiineys on varmistettu, jolloin voidaan alustavasti sopia pennun varaamisesta tulevasta pentueesta. Varausta vahvistetaan pentujen syntymisen jälkeen, kun pentumäärä on tiedossa.


Pennut syntyvät

Kun valitset Chillout pennun saat olla mukana seuraamassa pentujen kasvua ja kehitystä syntymähetkestä lähtien. Kuvia ja videoita on luvassa miltei päivittäin Instagramissa. Tutustumaan pääsee kunhan pennut hieman kasvavat ja omiin koteihin pennut muuttavat 8-viikon ikäisinä. 

Tärkein tehtäväni kasvattajana on löytää jokaiselle meillä syntyneelle pennulle juuri sille sopiva oma rakastava ja huolehtivainen koti. Koti missä on tarkasti puntaroitu koiran omistamisen plussat ja miinukset. Olen viettänyt paljon aikaa pentujen kanssa,  joten eri luonteenpiirteet ovat hyvin tiedossa. Yhdessä ulkopuolisen ammattilaisen tekemän persoonallisuusarvion kanssa, sekä ostajan toiveiden perusteella, pyrin tarjoamaan juuri sinulle ja perheellesi sopivimmat pennut.


Pentupaketti

Pentupaketti sisältää:

  • Pentu ja sen hoito sekä kasvatus luovutukseen asti
  • Eläinlääkärin tarkastus ja terveystodistus
  • Mikrosirutus ja rekisteröinti Walan tietokantaan sekä Ruokaviraston koirarekisteriin
  • WALA:n rekisteritodistus ja 5 sukupolven sukutaulu
  • Vuoden jäsenyys Suomen australianlabradoodle yhdistykseen sekä yhdistyksen laatima turkinhoito-opas
  • Ruokinta- ja hoito-ohjeet
  • Kattava pentupakkaus
  • Sterilisaatio/kastraatio aikuisena rotujärjestön vaatimuksesta sopimuksen mukaan.
  • Kasvattajan elinikäinen tuki

Kotiinlähdön aika

Toivon, että yhteydenpito ei lopu luovutuspäivänä, sillä olen kiinnostunut seuraamaan pentujen kehitystä ja arvostan suuresti kuulumisia kasvateistani. Minuun voi aina olla yhteydessä, niin suuressa kuin pienessä, ilossa kuin surussa. 

Halukkaille järjestetään pentutapaamisia sekä mahdollisuus osallistua joukkotarkastukseen lonkka-/kyynärpää-/selkäkuvausten osalta. Toivon, että kynnys olla minuun yhteydessä asiassa kuin asiassa olisi mahdollisimman matala, sillä tavoitteeni on kasvattaa kaikin puolin terveitä ja tasapainoisia koiria. Samoista syistä toivon, että jaatte myös onnistumiset ja iloiset hetket kanssani. Mikäli kävisi niin ikävästi, että koirasta on luovuttava, oli syy mikä tahansa, niin meillä on aina paikka omalle kasvatille ja autan uuden kodin etsimisessä.


Ota yhteyttä