Pentusuunnitelmat 2024

Oma duudeli mielessä?

PENNUN HANKINTA

Koira tuo mukanaan paljon iloa ja rakkautta mutta myös vastuuta. Ehkä kaikista tärkein kysymys ennen koiran hankintaa on - pystytkö sinä tekemään koirastasi onnellisen? 


Pentuja tiedossa

Tiedotan täällä kotisivuilla pentusuunnitelmista ja kiinnostsuilmaisulomakkeen avulla voit kertoa kiinnostuksestasi juuri siitä pentueesta. Jos haluat mahdollisuuden varata pennun tulevasta pentueesta, voit myös liittyä odotuslistaan. Listalla olevat saavat ensimmäisinä tietoa tulevista pentusuunnitelmista ja voivat varata pennun haluamaansa yhdistelmästä. Lue lisää täältä 


Pennut syntyvät

Kun valitset Chillout pennun saat olla mukana seuraamassa pentujen kasvua ja kehitystä syntymähetkestä lähtien. Kuvia ja videoita on luvassa miltei päivittäin. Tutustumaan pääsee 6-viikon iässä, kun luonteenpiirteet alkavat näkymään, ja omiin koteihin pennut muuttavat 8-viikon ikäisinä. 

Tärkein tehtäväni kasvattajana on löytää jokaiselle meillä syntyneelle pennulle juuri sille sopiva oma rakastava ja huolehtivainen koti. Koti missä on tarkasti puntaroitu koiran omistamisen plussat ja miinukset. Olen viettänyt paljon aikaa pentujen kanssa,  joten eri luonteenpiirteet ovat hyvin tiedossa. Yhdessä ulkopuolisen ammattilaisen tekemän persoonallisuusarvion kanssa, sekä ostajan toiveiden perusteella, pyrin tarjoamaan sopivin pentu juuri sinulle ja perheellesi.


Pennun hinta

Chillout pennun hinta on 3 500 €. Hintaan sisältyy:


  • Pennun hoito ja kasvatus luovutukseen asti
  • Eläinlääkärin tarkastus ja terveystodistus
  • Mikrosirutus ja rekisteröinti WALA:n tietokantaan sekä Ruokaviraston koirarekisteriin
  • WALA:n rekisteritodistus ja 5 sukupolven sukutaulu
  • Vuoden jäsenyys Suomen australianlabradoodle yhdistykseen sekä yhdistyksen laatima turkinhoito-opas
  • Hoito- ja ruokintaohjeet
  • Kattava pentupaketti

  • Smartdog pentutesti - lue lisää
  • Kasvattajan tuki
Kotiinlähdön aika

Toivon, että yhteydenpito ei lopu luovutuspäivänä, sillä olen kiinnostunut seuraamaan pentujen kehitystä ja arvostan suuresti kuulumisia kasvateistani. Minuun voi aina olla yhteydessä, niin suuressa kuin pienessä, ilossa kuin surussa. 

Halukkaille järjestetään pentutapaamisia sekä mahdollisuus osallistua joukkotarkastukseen lonkka-/kyynärpää-/selkäkuvausten osalta. Toivon, että kynnys olla minuun yhteydessä asiassa kuin asiassa olisi mahdollisimman matala, sillä tavoitteeni on kasvattaa kaikin puolin terveitä ja tasapainoisia koiria. Samoista syistä toivon, että jaatte myös onnistumiset ja iloiset hetket kanssani. Mikäli kävisi niin ikävästi, että koirasta on luovuttava, oli syy mikä tahansa, niin meillä on aina paikka omalle kasvatille ja autan uuden kodin etsimisessä.


Ota yhteyttä