Chillout ALD

Värdfamilj sökes


Välkommen

Chillout ALD är en mindre uppfödare av Australien Labradoodle i Östnyland. Mitt mål med uppfödningen är att avla fram friska, godlynta och förtjusande Australian Labradoodles med en rasenlig exteriör. Våra avelshundar är särskilt utvalda, hälsotestade och godkända enligt den internationella rasorganisationens regler för avel. Hundarna lever som en del av familjen, antingen hos oss eller hos en värdfamilj. Valparna växer upp i vårt hem och vänjer sig från små med alla möjliga vardagsysslor och ljud samt människor i olika åldrar och andra hundar. De får också bekanta sig med att åka bil och röra sig utomhus.

Jag är medlem i både Finska Kennelkubben och den internationella organisationen för Australian Labrdoodle, WALA.  Jag har gått Kennelklubbens uppfödarkurs och följer Finska Kennelkubbens principer för ansvarsfull hunduppfödning, även om jag inte kan underteckna uppfödarförbindelsen. När det kommer till hunduppfödning har jag förbundit mig att följa WALAs etiska riktlinjer och regler. Metoderna jag valt att använda för att nå bästa möjliga resultat i min uppfödning är Puppy Culture och Badass Breeder programmet.

Varför välja en Australien Labradoodle

Australian Labradoodles är inte hybrid eller designhundar 

Australien Labradoodles har i årtionden målmedvetet avlats enligt rasorganisationernas rasstandarder och regler. När du köper en Australien Labradoodle från en uppfödare som tillhör en rasförening vet du att valpen kommer från en linje av hälsogranskade hundar. Du kan också lita på att valpen i sina arvsanlag har just de egenskaperna som gör rasen till en fantastiska familje- och hobbyhund samt populär assistans- och terapihund.

Här hittar du WALAs rasstandard

WALA för samman Australian Labdadoole uppfödare och ägare från hela världen samt upprätthåller en omfattande databas för stamtavlor och hälsoinformation.

Följ oss på Instagram @chillout_ald

Håll dig uppdaterad