Valp planer 2024

En egen doodle?

Skaffa valp

En hund ger mycket glädje och kärlek men innebär också mycket ansvar. Den viktigaste frågan att ställa sig själv innan man skaffar hund är nog - kan jag göra min hund lycklig? 


Valpar på kommande

Jag har ingen väntelista, utan meddelar här på hemsidan när vi planerar en valpkull. Du kan då meddela ditt intresse för just den valpkullen genom att fylla i intresseanmälan. Innan beslut vill jag gärna träffa familjen och att familjen har möjlighet att bekanta sej med valparna.


Valparna är här

När du väljer en Chillout valp får du vara med och följa valparnas tillväxt och utveckling från första dag. Bilder och videor laddas upp så gott som dagligen. När valparna växt till sig lite, är det dags att hälsa på och vid 8-veckors ålder är de redo att flytta till sina nya hem. 

Min viktigaste uppgift som uppfödare är att hitta rätt hem för varje valp. Ett omtänksamt och kärleksfullt hem, där man noga övervägt för- och nackdelar med att äga hund. Jag har umgåtts väldigt mycket med valparna och känner bra till deras olika karaktärsdrag, på basen av det och ett temperamentstest utförd av en professionell hundtränare, samt köparen önskemål, strävar jag till att erbjuda valparna som passar just din familj bäst. Det slutgiltiga valet gör köparen alltid själv.


Valpens pris innehåller:

  • Valpen och dess skötsel samt uppfostran och  socialisering enligt Puppy Culture metoden 
  • Veterinärbesiktning och hälsointyg
  • Mikrochipping och registrering i WALA:s databas samt Livsmedelverkets hundregister
  • WALA registreringsbevis och stamtavla
  • Ett års medlemskap i Suomen australianlabradoodle ry samt föreningens pälsvårdsguide. 
  • Mat- och skötselråd
  • Smartdog valptest - läs mer
  • Omfattande valpförpackning
  • Sterilisering/kastrering som vuxen enligt rasorganisationens krav enligt överenskommelse i avtalet
  • Livslångt stöd av uppfödaren

Valpen flyttar hem

Jag är väldigt intresserad av att följa valparnas utveckling och uppskattar verkligen att få höra hur det går för dem, därför önskar jag att kontakten med familjerna inte tar slut när de flyttar till sina hem. Till mig kan man alltid höra av sig, både i stora och små frågor, med glada eller sorgliga ärenden. 

För intresserade ordnas det valpträffar och möjlighet att delta i gruppundersökning för höfter, armbågar och rygg, till ett rabatterat pris. Mitt mål är att föda upp friska, sunda och mentalt välbalanserade hundar, för att förverkliga det hoppas jag tröskeln att vara i kontakt med mig i alla möjliga ärenden är låg. Av samma skäl hoppas jag också att ni delar de glada stunderna och nyheter om framgångar med mig. Skulle ni någonsin finna er i den sorgliga situationen, att ni inte kan behålla hunden, har den alltid en plats hos oss, oberoende av orsak och jag hjälper er hitta ett nytt hem till hunden.


Ta kontakt