Onnellinen pentu - verkkokurssi

Onnellinen pentu -verkkokurssi auttaa sinua valmistautumaan pennun kotiutumiseen, jotta voit tarjota pennullesi vahvan, turvallisen alun elämään ja tukea sen kehitystä tietoisesti toivomaasi suuntaan.

Kurssi koostuu kirjallisesta ja videomateriaalista, ja lisäksi saat kouluttajan tuen kurssin ajaksi. Kurssi sisältää kuukausittaiset livetapaamiset koko ryhmälle 6 kk ajan ja myös kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi 6 kk ajan. 

Olen Mirva Paasonen, kouluttaja ja perustaja Kukoistava koira -sivuston takana. Työssäni eläintenkouluttajana autan koiranomistajia ymmärtämään koiran käyttäytymistä ja edistämään yhteistä hyvinvointia ja ilon hetkiä.

Vuosien työskentely ongelmallisesti käyttäytyvien koirien parissa sai minut pohtimaan mahdollisimman tehokasta ratkaisua koiraongelmiin. Miten voisin auttaa pennun omistajia tukemaan pennun kehitystä jo aivan pienestä pitäen, jotta arkea haittaavia ongelmia ei edes syntyisi?

Siitä syntyi idea kurssista, jonka avulla jokainen tuleva pennunomistaja oppii tukemaan pennun kehitystä optimaalisella tavalla. Onnellinen pentu -verkkokurssi auttaa sinua valmistautumaan pennun kotiutumiseen, jotta osaat tarjota pennullesi turvallisen ja vahvan alun elämään ja yhteiseen uuteen arkeenne. Kurssin myötä osaat tukea pennun kehitystä toivomaasi suuntaan, välttää tyypillisimmät ongelmatilanteet ja ottaa kaiken irti pennun tärkeimmästä oppimisen ajasta!"